Welkom Bij Omega Interieur

Welkom op onze website.


Bij Omega Interieur zijn we trots op onze rijke geschiedenis, die teruggaat tot de jaren 80. Onze reis begon met de inkoop van Geba keukens, en sinds 1993 zijn we actief in eigen productie onder de naam Keukens Vermeersch. In 2023 hebben we onze krachten gebundeld met Omega Interieur, een bedrijf dat gespecialiseerd was in speciaal maatwerk, stalen deuren en maat trappen. Dit heeft geleid tot de vorming van één sterk interieurbedrijf met een breed scala aan expertise.


Bij Omega Interieur zijn we vooral gespecialiseerd in maatkeukens. We geloven dat de keuken het hart van elk huis is, en daarom streven we ernaar om unieke en functionele keukens te creëren die perfect passen bij de wensen en behoeften van onze klanten. Naast maatkeukens zijn we ook bedreven in de renovatie van keukens en het vervangen van inbouwtoestellen.


Onze centrale locatie bevindt zich in Kortemark, aan de Edewallestraat 96, 8610. Hier verwelkomen we u graag in onze ruime toonzaal. U kunt ons bezoeken op maandag van 13:00 tot 18:00 uur, en van dinsdag tot vrijdag van 9:00 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 18:00 uur. Op zaterdag zijn we open van 9:00 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 17:00 uur. U bent van harte welkom om onze hoogwaardige producten en vakmanschap te ontdekken.


Naast onze maatproducten bieden we in onze toonzaal ook losse keukenonderdelen aan, zoals vervangstukken voor spoelbakken, spoelbakkranen, losse inbouwtoestellen en vrijstaande toestellen, zelfs wasmachines en droogkasten. We streven ernaar om een allesomvattende bron te zijn voor alles wat met keukens te maken heeft.


Bij Omega Interieur staan we klaar om uw interieurwensen te vervullen en uw dromen om te zetten in realiteit. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze toonzalen en u te helpen bij het creëren van uw perfecte interieur.

GEGARANDEERD EEN GOEDE PRIJS EN HOOGWAARDIGE MATERIALEN

ONTMOET ONS TEAM

Wij verheugen ons er op jullie in onze toonzaal te ontvangen en een te begeleiden met uw project zo hoeft u zich geen zorgen te maken onze medewerkers hebben namelijk jaren ervaring.


ONS TEAM STAAT KLAAR OM U TE HELPEN UW DROOMKEUKEN OF PROJECT  TE VERWEZENLIJKEN